Excursie pe Valea Prahovei – Pe urmele familieli regale

Excursie pe Valea Prahovei – Pe urmele familieli regale

48 Ron de persoana

#als001

 TARIF: de la 48 de Ron / persoana

Recomandare: pentru ora de istorie, religie.

Bucuresti – Comarnic – Posada – Sinaia – Azuga – Bucuresti

Distanata dus-intors 285 km

 • Oferta este valabila pentru un grup minim de 45 persoane.
 • pentru reduceri si gratuitati va rugam sa contactati agentia

Manastirea Ghighiu: La mai putin de cinci kilometri de Ploiesti se afla unul dintre cele mai cunoscute lacasuri de cult din Prahova, Manastirea Ghighiu.Ridicata acum mai bine de patru secole, in mijlocul unei paduri care facea parte din legendarii Codrii ai Vlasiei, manastirea atrage credinciosi din toata tara. Doua sunt motivele pentru care oamenii vin sa se roage aici: icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, adusa tocmai din Siria, si un faimos izvor tamaduitor.

Muzeul Cinegetic din Posada este este un adevarat sanctuar al trofeelor vanatoresti pentru ca aici sunt cele mai valoroase trofee de vanatoare si chiar dintre cele mai vechi inregistrate vreodata.
Castelul din Valea Peleş, reşedinţa de vară a regilor României, a fost construit pe vremea regelui Carol I al României (1866 – 1914) şi a devenit unul dintre cele mai importante monumente ale Europei secolului XIX.

Vizita la Cramele Rhein
In depozitul de vinuri pot fi văzute numeroase butoaie din lemn de stejar romanesc, cu o capacitate de până la 4.000 de litri de vin. Atracţia absolută o reprezintă o budană imensă din lemn, cu capacitate de 32.000 de litri, în care se făcea pe vremuri amestecul de vinuri romanesti, folosit pentru obţinerea vinului spumant Rhein.

Program excursie :
Plecare din Bucuresti catre Manastirea Ghighiu.
Vizita la Muzeul Cinegetic din Posada si plecare spre Sinaia, Vizita la Castelul Peles.
Plecare spre Azuga unde copiii au timp de joaca.
Plecare spre Bucuresti

Optional:

– Masa de pranz la Sinaia

 • Tarifele sunt valabile pentru conditiile de mai sus. Modificarea perioadei, a numarului de participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale ofertei.
 • Obiectivele turistice sunt orientative si se vor vizita in limita a 12 ore cat dureaza maxim excursia. Pentru vizitarea altor obiective ce nu se afla pe traseul mai sus mentionat, pretul se recalculeaza.
Excursie de o zi
 • Destination
 • Included
  Excursie pe Valea Prahovei – Pe urmele familieli regale
  Insotitor grup
 • Not Included
  Ghid (optional)
1

LOCATIE

Sinaia

Pretul include:

 • Transport dus - intors cu autocarul

Nu include:

 • Intrarile la obiectivele turistice